Žena, duše i tělo vesmíru


Vážená paní Němcová (ODS), vážená paní Chalánková (TOP 09), vážená paní Peake (VV),
Srdci ženy, ve kterém se zobrazuje boží láska v úplnosti lidství 
(Don Miguel Ruiz).

vážená paní Ogroníková (CSSD), vážená paní Konečná (KSČM), vážené poslankyně.

Dovolte stručné aktuality z Konopné apatyky královny koloběžky první v Praze na Žižkově v Ateliéru ALF v galerii světové političky 20 století Jaroslavy Moserové, výjimečné ženy, umělkyně, diplomatky a vyslankyně poselství UNESCO a excelentní lékařky popálenin, posledního člověka u Jana Palacha.

Dušan a Radomíra Dvořákovi versus Česká republika – soudní jednání s zakladatelem odborné společnosti Konopí je lék, konopným terapeutem a magistrem Konopné apatyky královny koloběžky první a členkou sportovní sekce Římanských her odborné společnosti Konopí je lék s návrhem trestní sazby až 10 let nepodmíněně za pěstování a zpracování léčivého konopí na mezinárodní výzkum odborné společnosti Konopí je lék s Hebrejskou a Palackého univerzitou proběhne v předvečer pádu Bastily 13.července 2010 ve 13 hodin u Okresního soudu v Prostějově. Dušan a Radomíra Dvořákovi darovali odborné společnosti Konopí je lék léčivé konopí (300 kg) v ceně 77 mil. Kč na černém trhu dle policejních tabulek a státní zastupitelství si netroufá obžalovat odbornou společnost Konopí je lék, které policií zabavené léčivé konopí patřilo a žádá odsoudit majitele pronajatého pozemku Dušana a Radomíru Dvořákovi. Jste srdečně zvány na Hanácké divadlo do Prostějova. Hanáci opět v hlavní roli na scéně Wolkerova a Husserlova Prostějova. Představení má název Gogolovské panoptikum hanácké gubernie. Producent a mecenáš: státní zástupce Ivo Černík. Konopné vavřínové věnce sebou! Letos legalizujeme léčivé konopí. Heslo LeLe.

Seminář pro pacienty a členy odborné společnosti Konopí je lék,o.s. zejména k ukázce domácí přípravy konopného výtažku (Fénixovy slzy) proběhne v Konopné apatyce královny koloběžky první, Bořivojova 90, Praha 3 v sobotu 26. června 2010 od 14 - 18 hodin. Dvěma registrovaným pacientům dáváme nabídku, že připravíme k léčbě konopný výtažek (konopný květ – marihuanu si zajistí nemocní sami). V průběhu semináře budeme rovněž poskytovat poradenské služby. Testujeme laboratoř pro analýzu konopného výtažku (pokud se nám nepodaří zajistit dostatečně kvalitní a analýzy s širokou vypovídající hodnotou jednotlivých látek, požádáme o spolupráci Národní protidrogovou centrálu). Budujeme novou aparaturu pro domácí výrobu konopného výtažku metodou perkolace a jako medium budeme používat nikoli lékařský benzín, ale lékařský líh (96%) se závěrečným zpracováním přes uhlík. Registrovaný pacient (nebo jeho zástupce) je ten, kdo má splněny podmínky uvedené v sekci pacienti na www.konopijelek.cz Kdo má zájem se zúčastnit, napíše na info@konopijelek.cz Kapacita je omezena. Registrovaným pacientům nabízíme zajistit vypěstování léčivého konopí, které máme v současné době vysazeno na nemoci nevyžadující nezbytně léčbu konopným výtažkem z vysocepotentních odrůd léčivého konopí, tyto odrůdy budeme pěstovat v nové pěstírně a novém prototypu světelně řízeného domácího skleníku v konopné apatyce pravděpodobně od konce července. Konopí bude k odběru nejdříve od cca listopadu 2010. V současné době máme řádnými a signovanými objednávkami podepřeno cca 500 vysazených rostlin léčivého konopí a připravujeme standardy pro registrované pěstitele a kartičky pro registrované pěstitele. Můžeme proto dále přijímat objednávky od nemocných, konopí bohužel nyní zajistit neumíme (státní orgány nám dluží 300 kg. léčivého konopí a zatím jej odmítají vydat), nyní můžeme registrovaným nemocným nabídnout pouze konopnou mast z léčivého konopí (nikoli technického) a rozléčeným nemocným velmi omezené množství konopného květu (celkem 7 pacientů - s RS a PCH a 1 onkologický pacient). S několika z nemocných se právě točí dva dokumentární filmy o léčbě konopím – jména režisérů a producentů prozatím nezveřejňujeme.

Valná hromada členů odborné společnosti Konopí je lék,o.s. proběhne v Konopné apatyce královny koloběžky první, Bořivojova 90, Praha 3 v neděli 27. června 2010 od 14 - 18 hodin. Klíčovým bodem je změna stanov a celková strategie pro příští období (mezinárodní výzkum, léčba, poradenství, velkopěstírna, technické inovace v pěstitelství s nízkými náklady pro pěstitele, profesionální laboratoř k analýzám a výrobě, registrace pěstitelů, právní ochrana pacientů, terapeutů a pěstitelů), volba statutárních orgánů, legalizace léčivého konopí nejen pro nemocné registrované pacienty konopné apatyky. Návrh: hledat a najít mezi občany dobrovolníky, dobrovolníci si rozeberou konkrétní poslance a poslankyně parlamentu a každý týden je budou kontaktovat a nedají pokoj a nedají a budou se ptát, co v daném týdnu zástupci lidu udělali pro to, aby nebyli nevinní lidé kriminalizováni, když si pěstují léčivé konopí, zda vláda přijme navrženou vyhlášku pro MZ ČR a kdy dají poslanci podnět Ústavnímu soudu na zrušení drogových paragrafů trestního zákoníku jako hluboce protiústavních, což poslancům doložilo na Velký pátek na první jarní den roku 2008 celkem 77 signatářů žádosti o dekriminalizaci a které dosud podpořilo téměř pět tisíc občanů včetně exrektorky Palackého univerzity, právníků, lékařů etc.Tito lidé žádají opakovaně a marně poslance a poslankyně nepovažovat nemocné za kriminálníky s řadou legislativních návrhů, jak situaci vyřešit. Nebude-li vůle k dohodě uskutečníme nový 17.listopad v souladu s článkem 23 Listiny práv a svobod Ústavy ČR, která dává právo občanům právo na odpor proti nedemokratickému pošlapávání Listiny Ústavy státními orgány. Věříme, že nynější parlament a vláda nebudou lhostejní jako dřívější parlamenty a vlády a budou urgentně konat. Opačně se budeme se snažit uspět s hromadnou žalobou na Českou republiku s náhradou škody v řádech miliard korun, což stále nenavrhujeme a opakovaně žádáme pouze dostupnost léčivého konopí bez zneužívání policie nenasytnými lobby, kterým zneužívání státních orgánů kryje zisky. Dopis k jednání zaslal, resp. v parlamentu předal Dušan Dvořák všem poslankyním a poslancům 15.června 2010. Návrh: vyčkat rozhodnutí nové vlády nejpozději však do 21.srpna 2010, zákon lze upravit vyhláškou MZ ČR, viz návrh v dopisu vládě a parlamentu a občanům z 1.března 2010 na www.konopijelek.cz.

Pěstování a zpracování konopí k léčbě není trestný čin: I přes rozhodnutí Nejvyššího soudu z roku 2006 a 2008, že pěstování a zpracování léčivého konopí není trestný čin, musela projít peklem tří let soudních tahanic bylinářka a publicistka Bushka Bryndová za léčbu konopím 15. června 2010 byla konečně v plném rozsahu (po čtyřech soudních stáních se třemi rozsudky!) zproštěna táborským soudem viny a trestu. Vládě rozpočtové odpovědnosti přejme nahlédnutí na rozpočtovou kázeň a výdaje, když předchozí vlády nemyslely na nemocné, ani na peníze z rozpočtu mrhané ve jménu lživé ideologie.

V článku „Dovolme svobodu výzkumu, poznání a pravdě“ na hlavní straně www.konopijelek.cz je uvedena exemplární lež ministryně zdravotnictví z března 2010 vůči tehdejší místopředsedkyni parlamentu Němcové a všem čelům parlamentu, lékařům i nemocným, kteří se chtějí, žádají a prosí konopím léčit. Ministryně zdravotnictví Jurásková se vyznamenala hned dvakrát, když léčebné produkty konopí, které dostala od premiérem Fischerem oceněného autora www.konopijelek.cz v prosinci 2009 od a které – ač veřejně slíbila zužitkovat ve prospěch nemocných – předala policii. Policie minulý týden vedla výslech autora webu a zakladatele odborné společnosti Konopí je lék na jeho přání v Konopné apatyce královny koloběžky první plné konopných léčiv. Závěr policie: I přes obsah THC v léčivém konopí nestíhat, naopak dle předložených důkazů sdělit státnímu zastupitelství, že ministryně zdravotnictví Jurásková velmi dobře věděla, co od oceněného Dušana Dvořáka dostává (policii bylo ministerstvem zdravotnictví lživě sděleno, že neví, co to je za léčiva, od koho to ministryně dostala a k čemu – bez komentáře, nálepky na léčivech jsou důkazem pro žáka první třídy, je to uvedeno i na videu na YOU TUBE a ministryně zdravotnictví za smíchu celého sálu Lichtenštejnského paláce a členů vlády hovořila o daných konopných léčivech i do novin). Že by už konečně začalo platit nenaplněné heslo Pomáhat a chránit a policie se nadále nenechala a nedala zneužívat a nejprve šetřila a teprve poté konala, tzn. zničila či v lepším případě zabavila léčivé konopí?
Pokud vzdělaným a odpovědným policistům do výročí okupace 21. srpna 2010 dojde, že na ně politici předchozího parlamentu přichystali novým trestním zákoníkem nechutnou past a postavili je (od roku 1989 nejvíce) proti tisícovkám odpovědných občanů České republiky (především seniorů) a policie je bude na podzim muset po sklizení pouhých 5 malých rostlinek nebo 5 větších či velkých rostlin léčivého konopí žalovat s návrhem až 8 let nepodmíně, mohou lékaři a jiní pracovníci v pomáhajících profesích, nemocní a veřejnost společně s policisty velmi důrazně a hlasitě žádat politiky a sdělovat novému parlamentu: Nemocní lidé nejsou kriminálníci! Zastavte to šílenství! Policie není služkou drogových a farmaceutických lobby!

Vážené poslankyně, ženy, matky, dcery a přítelkyně, prosím o pochopení, že tento dopis činím veřejným na http://dusandvorak.blog.respekt.cz/ Dotýká se nejen tisíců žen, matek, dcer a přítelkyň, ale i mužů, otců, synů a přátel.

Vše dobré srdečně přeje

Dušan Dvořák

17.června 2010

V kopii:
Členové a partneři odborné společnosti Konopí je lék, vláda ČR a Ministerstvo vnitra ČR